Adam Douglas, og tanker om julen

I går var vi på en fantastisk bra julekonsert med Adam Douglas. For en stemme, og i tillegg en herlig personlighet! Dit drar vi gjerne tilbake neste år også.

Adam fortalte om da han feiret jula alene i mange år etter at han flyttet til Norge, og hvor ensomt og trist det kunne være. At folk ofte sier “tenk på hverandre i jula, og pass på hverandre”, men at man kanskje ikke gjør det i praksis, at det er lettere sagt enn gjort.

Jeg synes det er interessant å kjenne at jeg selv, og andre også, finner en helt annen ro i jula. Man tenner flere lys, pynter, ser julefilmer med forutsigbare plot og lager julemat som ofte krever mye planlegging. Mindre hast, stress og kaos. Og ikke minst, så er julemusikken en stor del av jula for meg. 

Så kanskje vi bør leve litt som i desember resten av året også? Senke skuldrene, prioritere venner og familie og god mat og stemning. Det gode liv!

God jul! 

Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *