Fredag og KK.no

Fredager har alltid vært min favorittdag. Det hersker en egen ro over dem. Hadde det vært en idé å døpe de om til freddager?

I dag har jeg tatt så og si helt fri, og har hittil hørt på podcast, fikset leiligheten for helgen og lest reportasjer på KK.no. De har blant annet flere intervjuer med mennesker som har opplevd utfordrende hendelser.

Når man jobber innenfor psykiatri må man forholde seg til nettopp mange krevende livssituasjoner og opplevelser pasienter har hatt. Og etter min mening er noe av det viktigste man gjør å være bevisst på hvordan man møter pasienten. Så alle gode tips og kilder til innsikt setter jeg stor pris på, om det er i et typisk “kvinnemagasin” eller en pensumbok.

Jeg er ellers mer inspirert enn på lenge, og har flere prosjekter på gang. Temaet for masteroppgaven min synes jeg er utrolig spennende, og noe jeg tror angår veldig mange. Jeg drømmer om at vi en dag kan behandle og hjelpe mennesker helhetlig, med litt andre tilnærminger enn det vi kanskje bruker i dag. 

God fredag!

Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *