Livskvalitet

Jeg synes det er deilig å våkne til regn. På med ullgensere, tenne telys og kose meg med lesestoff og TV-serier. Høsten er ikke så verst! 

Og jeg trenger å slappe av, sies det. Kroppen spiller ikke helt på lag uten at jeg ønsker å skrive så mye om det her. Men jeg kan si at man merker det godt når samspillet mellom organene ikke er helt som det skal være. 

Men, i morgen har jeg en fantastisk spennende avtale som forhåpentligvis kan bidra til at jeg får en bedre livskvalitet. Jeg er nervøs og glad på samme tid. Skrekkblandet fryd. Livskvalitet- det er uvant å bruke slike begreper om seg selv og eget liv. Det brukes liksom så lett om andre, når man er sykepleier. 

Så, hva er det gode liv? Hva er livskvalitet. For meg er det å føle noe for noen. Enten det er et menneske eller et dyr. Det er god mat og drikke. En god spennende bok eller film. Å se vakker natur, og kjenne lukten av den. Å føle meg frisk og fin, uten plager. Og å kjenne at jeg har noe å leve for her og nå, og noe å se frem til. 

Hva er god livskvalitet for deg? 

Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *